Revetlla de Sant Joan 2017


Benvolguts clients com cada any amb l’arribada de l’estiu començarem a fer dinars i sopars al aire lliure a la terrassa del Kur·Sal Restaurant al costat d’una de les platges més encantadores de la Costa Daurada on gaudireu de bona cuina mediterrània i del so de les ones . Des de fa molts anys a Catalunya se celebra la festa o Revetlla de Sant Joan. Una festa plena de llum de color i que es viu al carrer gaudint del que ja és el nou estiu. És una festa que es celebra amb totes les amistats, els veïns i la família d’una forma totalment informal reunits al voltant d’una taula al mig del carrer de tots els pobles. Al Kur·Sal Restaurant de Calafell hem volgut agafar l’essència d’aquesta festa que se celebren a tots els pobles tots els carrers i totes les llars de Catalunya.

Gaudiu de la Revetlla de Sant Joan a la nostra terrassa compartint amb tothom qui estimeu aquest menú casolà i tan típic del nostre país. Un cop sopats obrirem la innovadora barra de còctels.

Baixa’t la  CARTA_ST_JOAN_2017_  per reserves o informació podeu trucar a 977.692.507 o per mail restaurant@kursalrestaurant.com

CARTA_ST_JOAN_2017_calafell