Calafell celebra les jornades gastronòmiques de l’arrossejat


Calafell celebra les jornades gastronòmiques de l’arrossejat

El restaurant Kursal tindra com a plat principal la recepta tradicional dels pescadors

Calafell celebra la vuitena edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat, el plat tradicional dels pescadors locals.

El menjar dels pescadors

Aquestes activitats donen a conéixer una recepta tradicional, formada en realitat per dos plats: un de fideus rossos i un de patates amb rap. Els seus orígens rauen en èpoques de fam, quan pescadors i pagesos s’intercanviaven productes de poc cost o sense sortida al mercat.

Avui, en canvi, la matèria primera s’ha revaloritzat i, tot i que continua consumint-se en l’àmbit domèstic i amb el gust contundent de sempre, s’ha “afinat” i adaptat al gust més contemporani i pot trobar-se entre els plats més selectes de les cartes dels restaurants.

Les jornades grastronòmiques i l’Arrossejat popular són una esplèndida iniciativa per potenciar la gastronomia calafellenca, un dels ganxos del nostre municipi i un recurs turístic excel·lent. L’arrossejat és un àpat típicament mariner que s’ha anat conservant de pares a fills, però que també s’ha convertit en el plat de referència de la gastronomia calafellenca.

Al Kur·Sal Restaurat del 21 al 26 de Maig us oferim les seguents jornades de arrosos:

jornada arroces en costa dorada calafell
1 Jornada arrossos a Calafell

Adreça: Avda. Sant Joan de Déu, 119, Calafell, ESPAÑA

Telèfon: +34 977 692 507

GPS
N 41º 11º 16.30º
E 1º 34º 47.96º